Startpagina.

Koi breeders
KOI BREEDERS
 • Mushigame
  Kazuto Igarashi
  Kiyoshi Sato
  Tamotsu Nagashima
  Hirosi Hirasawa
  Eiji Matsuda
  Shosaku Igarashi
  Shigeo Tanaka
  Toshio Sakai
  Masaru Saito
  Yaichi Ishihara
 • Takezawa
  Hideo Hoshino
  Kentarou Hosino
  Sigeyuki Hoshino
 • Tanasuhara
  Takenori Tachibana
 • Terasawa
  Yoshikazu Otsuka (Mon-Bay)
 • Koguriyama
  Kuniyasu Hiroi (Conias)
 • Ojiya
  Seiji Hiroi
  Seiji Suzuki (Seijuro)
  Kawakami (Torazo)
  Mitsuo Hasegawa
  Hisashi Hirasawa (Marudoh)
 • Nagaoka
  Komei Kaneko
  Shigeru Tasaki (Mosuke)
  Fujio Oomo
  Hisayuki Nogami
  Shoji Tanaka
 • Hiroshima
  Takashi Omosako
  Hiroji Sakai
 •  

  Takashi Omosako


  Omosako Koi Farm.

    Omosako Koi Farm is gevestigd in Hiroshima en het is de grootste, misschien wel de beste kweker van Shiro Utsuri in Japan. Omosako, ook wel Mr. Shiro Utsuri genoemd, begon als koiliefhebber die meedeed aan plaatselijke koishow's. Maar zoals bij veel kwekers veranderde de hobby snel in een voltijdse dagtaak en zo richtte Omosako in 1975 Omosako Koi Farm op.

  Omosako Koi Farm is een familiebedrijf en toch werken de twee zonen niet mee in het bedrijf. En is tewerkgesteld bij Dainichi om daar een volleerd koikweker te worden en de andere zoon werkt in Amerika bij een bedrijf dat koi uit Japan importeerd. Omosako heeft ook nog een dochter welke meer interesse voor computers heeft dan voor koi.

  Omosako gebruikt origineel de bloedlijn van Sakai (Hiroshima) welke Sakai momenteel niet meer heeft door allerlei tegenslagen met ouderparen. De ironie wil nu dat Sakai ouderparen van Omosako gebruikt welke natuurlijk niet meer de originele Sakai bloedlijn hebben.


  Omosako koihuis

  Omosako start reeds de derde dag na het uitkomen van de eieren met culling. De enige voorwaarden is op dat moment dat de fry (kleine koi) geen sumi (zwart) mogen hebben. Mr. Omosako zegt dat het sumi door het hard water (zeer hoge GH) zich achteraf perfect zal ontwikkelen. Als wij zijn prachtige Shiro Utsuri bekijken kunnen we dat allen maar beamen.


  Omosako koihuis

            
  Twee prachtige Omosako Shiro Utsuri

  Mr. Takashi Omosako tijdens het cullen.  Omosako Shiro Utsuri fry.  Omosako mudpond  Omosako mudpond  Omosako Shiro Utsuri. Deze koi van 87cm werd op de 42ste Niiagata koishow reserve Grand Champion nadat hij in de eesrte stemronde evenveel punten had als een Kohaku.
  Bron : Omosako Koi Farm

  www.dekoi.info - Instellen als startpagina.

  Home  Adverteren  Info  Gebruiksvoorwaarden  Advisor  Help