Startpagina.
Algemeen
Geschiedenis
Anatomie van de koi
Vijvers
Filtersystemen
Waterkwaliteit
De aankoop
Het voederen
Kweken
Ziekten
Koisoorten
Tentoonstellen van koi

Informatie
Tategoi
Quarantaine
De microscoop
Info over koikwekers
Reisverslagen
Bonsai
Tuinbonsai
Japan
Koiboeken

Extra
Nieuwsrubriek
Artikelen
Woordenboek
Test je koi kennis
Foto insturen
Verenigingen
Seizoensgebonden
Info over deze site
Adverteren op deze site
Links
Informatie over www.dekoi.info en www.devijver.info.
Welkom op de meest volledige vijver- en koi-website van de Benelux, hier vindt je werkelijk alles wat je als koi- en vijverliefhebber maar verlangt.

 • Deze site richt zich vooral naar elke koi- en vijverliefhebber, van absolute beginners tot professionals. Kortom duizenden bladzijden foto's en informatie om van de koi- en vijverhobby een succes te maken.

  INFORMATIE EN EDUCATIE
  WWW.DEKOI.INFO en WWW.DEVIJVER.INFO streeft ernaar om samen met de vele koi- en vijverliefhebbers van deze site dť uitverkoren plek te maken voor het bekomen van al uw benodigde informatie over de koi- en vijverhobby. De site heeft een informatief en educatief karakter of is simpelweg een plek om tot rust te komen.

  DE ADELBRIEVEN
  Het idee achter WWW.DEKOI.INFO en WWW.DEVIJVER.INFO komt van 5 gerenomeerde vijverspeciaalzaken uit BelgiŽ en Nederland. Aqua-Hobby, Dino Breda, De Hofleverancier, Dierenland Robert Knops en Spies koi- en vijvercentrum; samen zijn zij goed voor meer dan 100 jaar vijverervaring.

  De bezoeker/eindgebruiker verklaart er zich mee akkoord dat het gebruik van de informatie, aangeleverd door WWW.DEKOI.INFO en WWW.DEVIJVER.INFO, enkel en alleen op eigen risico is. Advisor Internet Solutions, zijn sponsors of bezoekers kunnen op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor gederfde winst of verlies afkomstig van onze informatie. Hij/zij verklaart zich volledig akkoord met de gebruikersovereenkomst.

  Met vriendelijke groeten,
  AIS
 • www.dekoi.info - Instellen als startpagina.

  Home     Adverteren     Info     Gebruiksvoorwaarden     Advisor     Help

  Copyright © dekoi & devijver.info.   Designed by Advisor Internet Solutions