Startpagina.

Algemeen
Geschiedenis
Anatomie van de koi
Vijvers
Filtersystemen
Waterkwaliteit
De aankoop
Het voederen
Kweken
Ziekten
Koisoorten
Tentoonstellen van koi

Informatie

Tategoi
Quarantaine
De microscoop
Bezoek enkele kwekers
Bonsai
Tuinbonsai
Japan
Koiboeken


Extra

Artikelen
Woordenboek
Test je koi kennis
Kies de foto v/d maand
Verenigingen
FAQ
Info over deze site
Adverteren op deze site
Links

 

 

Informatie over deze site.


De ontwerper.
Deze site werd gemaakt door AIS (Advisor Internet Solutions) een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van contentsite's.

Ik Ronald Nijs de ontwikkelaar van deze website heb zelf meer dan 25 jaar ervaring met karperachtige, wedstrijdvissen en vijvers.

Doel.
Het doel van deze site is om de prachtige koi-en vijverhobby mede te promoten en vijverliefhebbers een plek te bieden waar zij vrijblijvend en gratis een massa informatie kunnen verzamelen welke hun helpt om van hun hobby een succes maken.

Deze site richt zich vooral naar elke koi- en vijverliefhebber, van absolute beginners tot professionals. Kortom duizenden bladzijden foto's en informatie. De site heeft een informatief en educatief karakter of is simpelweg een plek om tot rust te komen.

Het gebruik van de informatie op deze site.
Koi- en vijverliefhebbers mogen vrijblijvend en gratis gebruik maken van alle info en foto's van deze site. De gebruikers dienen wel de bron te vermelden als zij gebruik maken van deze informatie voor publieke of commerciele doelen.

Computer en vijverliefhebbers met een eigen site mogen links leggen naar deze site of naar bepaalde bladzijde van deze site. Als tegenprestatie hadden wij wel graag dat je een button of banner van ons op jou site plaatst.

Banners en buttons klik hier

Het toeleveren van informatie.
Vijver- of koiliefhebbers die zelf een pracht van een vijver hebben en hun foto's of ervaringen graag willen delen met anderen mogen altijd foto's of verhalen doormailen naar advisor@pandora.be.

Wij kunnen echter niet beloven dat de teksten en foto's geplaatst worden.

Het beantwoorden van e-mail.
Dagelijks wordt onze mailbox bedolven onder de email's met allerlei vragen. Het beantwoorden van al deze mail zou ons een dagtaak vergen. Alle email wordt gelezen, verzamelt en geklasseerd. Op het moment dat wij merken dat bepaalde vragen door vele lezers worden gesteld zullen wij dit onderwerp zeker behandelen.

De neerslag kan u lezen in onze rubriek artikelen.


www.dekoi.info - Instellen als startpagina.

Home  Adverteren  Info  Gebruiksvoorwaarden  Advisor  Help