Startpagina.

Koitrip februari-maart 2004
Maandag 23 februari
Dinsdag 24 februari
Woensdag 25 februari
Donderdag 26 februari
Vrijdag 27 februari
Zaterdag 28 februari
Maandag 1 maart
Dinsdag 2 maart
Woensdag 3 maart
Donderdag 4 maart
Vrijdag 5 maart

 

De vijverspecialisten in Japan.


Donderdag 4 maart

 Om praktisch te werken splitsen we ons vandaag in twee groepen. Ik ga met Robert bij Isa tosai Showa selecteren en Luc en Kees gaan bij Kazeharo nissai selecteren. Op de eerste foto zie je het dampende water. Dit komt omdat in de winter het water van de tosai verwarmd wordt tot 17C zodat ze in de winter wat blijven doorgroeien om aan te sterken voor transport.


Na de succesvolle selecties bij Isa en Kazeharo trekken Luc en Kees naar Suda voor de selectie van een partij gosanke. Met Robert trek ik richting Maruju voor de aankoop van 4 driejarige Yamabuki.
Na het vele selectiewerk gaan Kees en Luc samen met Hirasawa en Nikki van Ornafish een hapje eten. Een ideale gelegenheid om de kweker wat beter te leren kennen. We staan na zovele jaren toch nog telkens versteld van wat we van dergelijke gesprekken met kwekers nog kunnen leren. Na het eten heeft de groep afgesproken bij Shinoda. Hier wordt door Robert onder andere een schitterende Sanke en Showa gekocht.
Na deze succesvolle aankopen worden we door Shinoda uitgenodigd om bij hem thuis een biertje te komen drinken. Hier gaan we maar al te graag op in. De tijd wordt uit het oog verloren waardoor we ons moeten haasten voor het avondeten.


Morgen gaan we weer met Luc, Kees en Robert opzoek naar topkwaliteit koi.www.dekoi.info - Instellen als startpagina.

Home  Adverteren  Info  Gebruiksvoorwaarden  Advisor  Help