Startpagina.

Koitrip februari-maart 2004
Maandag 23 februari
Dinsdag 24 februari
Woensdag 25 februari
Donderdag 26 februari
Vrijdag 27 februari
Zaterdag 28 februari
Maandag 1 maart
Dinsdag 2 maart
Woensdag 3 maart
Donderdag 4 maart
Vrijdag 5 maart

 

De vijverspecialisten in Japan.


Maandag 1 maart

 Gisteren zijn Luc, Kees en Robert in Niigata aangekomen. Vanaf vandaag kan men dagelijks hun zoektocht naar topkwaliteit koi volgen. De zoektocht begint vandaag bij Yamazaki. Hier worden enkele boxen tosai besteld. De aanwezige nissai worden aan een grondige inspectie onderworpen maar er worden er voorlopig geen gekocht.

Na Yamazaki staat Conias op het programma. Hier wordt door Luc een aantal gosanke gekocht en door Robert een mooie mix van Kikusui, Doitsu Ochiba, Kindai Showa en Goshiki. Verder worden nog enkele boxen tosai gekocht.

Na de succesvolle aankopen bij Conias trekken we verder naar Otsuka. Hier worden verschillende vissen gebowld en uiteindelijk gaan na sterk onderhandelen een prachtige Tancho Goshiki en zeer speciale Asagi richting Geleen.

Kees is op zoek naar enkele Showa en laat Otsuka er een paar netten. De kweker laat enkele prachtige Showa zien maar door de hoge prijs zijn hier in Nederland daar geen kopers voor te vinden en kan de vis terug.

We gaan nog snel even de kwaliteit van de tosai bekijken en haasten ons dan naar Miyatora. Miyatora is in een niet al te beste bui waardoor we hier geen zaken kunnen doen.

We bekijken Miyatora's tosai nog even en rijden dan door naar onze laatste halte van de dag; Hosokai. Hosokai is een kweker waar de vijverspecialisten graag zaken mee doen. Zo ook nu weer. Luc en Kees slagen erin om 36 van de beste nissai uit te selecteren. Allemaal koi van 45 tot 50cm.
Morgen gaan we weer met Luc, Kees en Robert opzoek naar topkwaliteit koi.www.dekoi.info - Instellen als startpagina.

Home  Adverteren  Info  Gebruiksvoorwaarden  Advisor  Help