Terug naar homepage!
Bezoek de website van Dino in Breda.
Bezoek de website van De Hof-Leverancier.
Bezoek de website van Robert Knops.
Bezoek de website van Aqua-Hobby.
Bezoek de website van Koi- en vijvercentrum Spies.

Lente

De lente voorbereiden


Zomer

Kleurvoeding


Herfst

De herfst voorbereiden


Winter

De winter voorbereiden
Winteraanzuiging

 

 

Seizoensgebonden activiteiten in de zomer.


 Kleurvoeding

De eerste snikhete dagen liggen weeral achter ons en ondertussen is de watertemperatuur pijlsnel richting 20C geschoten. Tijd dus om de kleuren van onze koi te laten schitteren.

Onze koi worden juist zo hoog gewaardeerd omwille van hun felle kleuren. Sommige soorten voedsel zorgen ervoor dat onze koi zijn kleur behoudt of deze versterkt. En van de meest gekende kleurversterkers is caroteen. Caroteen versterkt de rode kleuren van onze koi zelfs zo erg dat bij te hoge doseringen het wit roze wordt. Een tweede kleurverbeteraar is spirulina. Spirulina is een alg die ook de rode kleur verbetert zonder dat het wit in roze veranderd.

Met de grootste en gezelligste koishow van de wereld voor de deur is het moment aangebroken om stilaan uw koi in topvorm te brengen. Hikari Spirulina in combinatie met Hikari Staple, Gold, Economy of Friend op een verhouding van 1 op 1 geven de beste resultaten. Dit geeft men gedurende 4 tot 5 weken, de week voor de show geeft men geen eten omdat anders uw koi het showvat teveel vervuilen.

Sinds 2003 is er een nieuw en revolutionair koi-voer op de markt. Saki Hikari is speciaal ontwikkeld voor de Japanse koikweker en bevat Hikari Germ(levende bacterin o.a. lactobacillus) welke zorgen voor een optimale spijsvertering, snelle groei en minder watervervuiling. Saki Hikari bevat ook Probiotics welke samen met Hikari Germ zorgen voor een juiste bacteriehuishouding in de darmen. Saki Hikari is verkrijgbaar in 3 vormen; Color, Growth en Cool Weather.

Wij wensen u veel succes op de komende shows.


Veel vijverplezier!


www.dekoi.info - Instellen als startpagina.

Home  Adverteren  Info  Gebruiksvoorwaarden  Advisor  Help