Startpagina.

KOI2000 - Hilvarenbeek 2004
Hilvarenbeek 2005
Overzicht show's en beurzen

 

 

Hilvarenbeek 2005 - KOI2000.


27, 28 en 29 mei 2005.

  Onder een dreigende hemel sloot de tweede koishow van het jaar zijn deuren. De weergoden waren koi2000 gunstig gezind en een buitenlocatie brengt toch altijd meer sfeer dan een show in ťťn of andere hal. Tientallen standhouders stelden hun producten aan de vele bezoekers voor. Ik heb ook weer tientallen prachtige koi mogen aanschouwen welke in prachtige blauwe polyesterbakken werden tentoongesteld. Onder moeilijke omstandigheden(meer dan 30Cį) wist de waterploeg het water in de vaten in perfecte conditie te houden.

Het algemene niveau van de tentoongestelde koi was hoog en de show kende een verdiende winnaar met een ietwat ongewone koi. Een indrukwekkende Ginrin Tancho showa van JG werd Grand Champion. Vol verwachting kijken wij uit naar de confrontatie in Arcen met andere toppers.

De koiwedstrijd.

Koi- en vijvercentrum Spies koos ervoor om op deze show verschillende IsraŽl koi in te zetten. Als we de uitslag bekijken dan stellen we aan de gewonne eerste prijzen vast dat er ook in IsraŽl topkwaliteit koi gekweekt worden.

IsraŽl koi van Vijvercentrum Spies behalen eerste prijzen.

Grand Champion, Supreme Champion en Mature Champion.

Baby Champion, Jumbo Champion en Uniek Champion.
www.dekoi.info - Instellen als startpagina.

Home  Adverteren  Info  Gebruiksvoorwaarden  Advisor  Help